Τετάρτη 7 Μαρτίου 2007

Οι εκθέσεις του Α2

Εδώ θα βρείτε τις εκθέσεις του τμήματος Α2


Όνομα:ΚΩΝ/ΝΑ
Επώνυμο:ΜΠΕΚΙΑΡΗ
Θέμα που επέλεξες:6 ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ SCORPIONS.

ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΕΤΙΧΕΙΜΕΝΟ ΣΥΓΚΡΟΥΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ 4 ΑΤΟΜΑ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΝΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 4 ΑΝΤΡΕΣ.ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ CD ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ROCK ΚΟΜΜΑΤΙΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΗΤΑΝ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΓΝΟΡΙΖΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΙΩΤΗ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΟΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ COOL ATOMA KAI MOY AΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΙΤΑ ΑΤΟΜΑ .ΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΑΡΚΟΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ


Όνομα:ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
Επώνυμο:ΜΑΝΤΑΤΑ
Θέμα που επέλεξες:ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΕΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΩ ΠΟΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΧΕΙΑΖΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΒΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΙΣΩ . ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΙΧΗΣΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗΤΟΥΣ . ΟΜΩΔΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΙΝΩ ΓΙΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΕ ΚΑΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ.


Όνομα:ΑΝΤΖΕΛΑ
Επώνυμο:ΜΑΡΑΚΟΥ
Θέμα που επέλεξες:Τί θελεις να γινεις οταν μεγαλοσεις

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΑΣΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΩ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΝΩ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝΕ , ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ , ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .
ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΡΟΕΤΙΜΑΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΑ ΠΡΟΕΤΙΜΑΖΩ .
ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΗ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΙΓΜΑ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ . ΜΟΛΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΥΣΕΙΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΙΤΟΝΕΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . ΑΝΕΒΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΠΙΔΑΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ, ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΕΡΜΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΓΕΝΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΟΗΘΑΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΙΤΕΡΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ.


Όνομα:Κωνσταντινος
Επώνυμο:Μπακασετας
Θέμα που επέλεξες:Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΗΣ

Ο αγαπημένος μου τραγουδηστης ειναι ο Γιανης Πλουταρχος.Ο Γιανης Ξεκηνησε απο ενα μικρο χωριο και τωρα τον ξερω ολη η Ελλαδα. Εχει ενα παιδι. Εχει βγαλει 5~6 δησκους.Φυσικα τους εχω παρει.Ο Λογος που μου αρεσει ειναι για την ομορφια του. Ειναι ξανθος και ψηλος. Δεν ξερω πως λενε την γυναικα .Ο Γιανης ειχε 2 χρονια να βγαλει δησκο γιατι ο πατερας του ειχε καρκηνο.


Όνομα:BAIOS
Επώνυμο:ΠΜΕΝΕΚΟΣ
Θέμα που επέλεξες:ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΕΡΟ ΓΙΑΤΙ
ΜΟΥ ΑΡΕΣΝΕ Η ΤΡΙΠΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΑ ΤΡΕΛΑ ΚΟΛΠΑ
Η ΑΠΕΚΡΟΥΣ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΙΛΑΚΟΝ ΤΑ ΦΑΟΥΛ
ΤΑ ΤΕΤΑΤΕΤ ΤΑ ΣΟΥΤ ΕΞΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΙ
Η ΣΤΙΜΕΝΕΣ ΦΑΣΗΣ.ΗΧΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΙ ΤΟΝ ΑΓΟΝΑ
ΟΛΗΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΙΝΑΙΚΟΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΧΝΗΔΙ ΕΙΧΑΙ
ΠΟΛΑΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΣΙΣ ΚΑΙ ΚΙΡΗΟΣ ΠΟΛΑ ΔΟΚΑΡΙΑ΄.
.ΚΑΙ ΟΛΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΧΝΙΔΙ ΘΑ ΕΛΙΓΕ 0-0
ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΓΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΗΔΙΣ ΒΓΑΖΙ ΠΑΣΑ
ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΙ ΤΟ 0-1


Όνομα;ΓΙΩΡΓΟΣ
Επώνυμο:ΝΑΚΗΣ
Θέμα που επέλεξες:Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΤΑΙΝΙΑ

Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ A FORCE ONE .ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΗΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ . ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΜΙΑ ΑΕΡΟΠΙΡΑΤΕΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΑΙΤΙΟΔΕΣ.
ΗΤΑΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΤΟΥ 2006 ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΚΑΝΑ ΖΑΠΙΝΚ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΠΕΣΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΙΝΗ ΤΟΥ ΦΙΛΜ. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΔΩ ΠΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΗΤΑΝ.ΕΜΕΙΝΑ ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ .Ο ΠΡΟΤΑΓΩΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΤΟΥ.ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΥΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΠΑΙΣΕ ΘΗΜΑ ΑΕΡΟΠΙΡΑΤΕΙΑΣ.


Όνομα:ελενη
Επώνυμο:σαραβακου
Θέμα που επέλεξεΤι θελω να γινω οταν μεγαλωσω και γιατι ;


Οταν μεγαλωσω θελω να γινω αστυνομικος γιατι μου αρεσει η δραση .Ακομα θελω να πρστατευω τους αγνους και καλους ανθρωπους απο εγκληματιες.Θελω να μπω σεσχολη στην Θεσσαλονικη.Μου αρεσει να συνεργαζομαι με αλλους για να αποδωθει καλυτερα η δικαιοσυνη.
Ακουσα οτι στη Νεμεα υπαρχουν ληστες,σοκαριστηκα!Σημερα ολο και πιο πολυ πληθαινουν οι κακοποιοι.Η Ελλαδα αρχιζει και γινεται Σικαγο.Ολοι πρεπει να βοηθησουμε διαλεγοντας ενα επαγγελμα που να κανει τη χωρα μας ευγενικοτερη!Εκτως απο του ληστες και τους κακοποιους υπαρχουν ανθρωποι που εκμεταλευονται φτωχους και αστεγους.
Το 48% ειναι εκγληματιες κακοποιοι, το 23% ειναι ναρκωμανεις και το 29% ειναι καθαροι.πολλα ειναι τα ονειρα μου γι το μελλον αλλα τωρα ας αρκιστω στα μαθηματα μου!


Όνομα:σωτηρια
Επώνυμο:μαναβη
Θέμα που επέλεξες:τι θελεις να γινεις οταν μεγαλωσεις και γιατι

οταν μεγαλωσω θελω να γινω αστυνομικος γιατι πιστευω πως ειναι ενα καλο επαγγελμα γεματο περιπετεια και δραση μπορει σε μερικους να μην τους αρεσει αλλα εμενα με ξετρελενει, αλλωστε απο μικρη μου αρεσε η περιπετεια και θελω να εκπληρωσω αυτη την επιθυμια που ειχα επσης απο μικρη παντα οταν πηγαινα καπου και συναντουσα καποιον αστυνομικο ελεγα με χαρα συναδελφος! Πιστευω πως με αυτη την δουλεια θα εκπληρωσω τα παντα για εμενα διοτι ειναι το ονειρο μου! Επισης εκτος απο δραση και περιπετεια ειναι και μια πολυ σκληρη δουλεια γεματη αγωνια για το τι θα γινει στη δουλεια σου αυτο βεβαια γινεται σε ολα τα επαγγελματα αλλα ειναι ενα επαγγελμα γεματο περιπετεια! Και τελος απο μικρη πιστευα πως η αστυνομια ειναι ενα πολυ καλο επαγγελμα γιατι πιανει τους κακους με λιγα λογια ειναι ενα δικαιο επαγγελμα! Και θελω να σταματησω εδω λεγοντας ξανα και ξανα πως ειναι επαγγελμα που εχει σχεση με την δικαιοσυνη!!!!!!!!!!!


Επώνυμο:μπεκιαρη
Όνομα:σοφια
Θέμα που επέλεξες:τι θελεις να γινεις οταν μεγαλωσεις και γιατι?

Οταν μεγαλωσω θελω να γινω αστινομικος. Μου αρεσει αυτο το εππαγγελμα γιατι σε κανει να εισαι πολυ σοβαρη με τους αλλόυς ανθρωπους. Νομιζω οτι ειναι πολυ καλη δουλεια.οταν ημουν στην τεταρτη ταξη αυτο σκεφτομουν. Αλλα θα ηθελα να ημουν εδω στη νεμεα αστυνομικος αλλα και αλλου. Νομιζω οτι ειμαι καταλληλη για αυτο.ομως οταν εχεις κατι στο νου σου ολα γινονται!ελπιζω να μην αλλαξω γνωμη ποτε!

Επισης σκεφτομαι να σπουδασω με δυο φιλες μου οπου θελουν και αυτες να γινουν αστυνομικοι. Οταν θα σπουδασω ειμαι σιγουρη οτι θα συναντησω τις φιλες μου.αλλα το εχω αποφασισει εντελως!!!


Όνομα:ΣΟΦΙΑ
Επώνυμο:ΜΠΑΣΑΝΙΩΤΗ
Θέμα που επέλεξες:Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ


ΛΟΙΠΟΝ,Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΩ ΟΣΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ,ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΣΤΙΛ ΤΗΣ,ΕΙΝΑΙ Η AVRIL LAVIGNE!!!ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ROCK Τ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ.ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΚΙΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ.Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ <<ΑΓΡΙΑ>>ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ,ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ,ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΡΟΚΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ...
ΤΩΡΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΣΤΙΛ ΤΗΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΙΝΑΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ PUNK ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ.ΜΑΥΡΑ ΝΥΧΙΑ,ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΦΙΑ,ΓΡΑΒΑΤΕΣ Κ.ΛΠ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΛ ΤΗΣ.ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΩΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ,ΤΟ ΣΤΙΛ ΤΗΣ,ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΝΟΣ ΠΑΝΚΙΟΥ,ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΑΣ ΜΕ ΠΙΟ <<ΣΟΒΑΡΑ>>ΡΟΥΧΑ,ΖΩΗΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΘΑ,ΠΡΩΗΝ ΟΛΟΙΣΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ.ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ LOOK ΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ!!!!!!!


Όνομα:σταυροσ
Επώνυμο:κυριακοπουλοσ
Θέμα:Τί θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις και γιατί;

οταν μεγαλωσω θελω να γινω αστυνομοσ
για να μιγεινονται ατοιχηματα και τρακαρισματα
να μην λιστευουνε τραπεζες


Όνομα:ευγενια βασιλικη
Επώνυμο:νικολαου λημνιατη
Θέμα που επέλεξες:η αγαπημενη σου ταινια \ σειρα

η αγαπημενη μου σειρα ειναι η φλορεσιεντα
η φλορεσιεντα ειναι μια κοπελα που δεν εχει γονεις ειναι φτωχεια και δεν
σπιτι να μεινει την παιρνει για βοηθο μια πλουσια οικογενια για να καθαριζει
το σπιτι που λεγετε φριτζεβαλντεν η κυρια ντελφινα δεν θελει την καινουρια
βοηθο βαζει ενα κοσμημα στο δωματιο της φλο ρεσιεντα να την κατηγοριση



Όνομα:aryurhs
Επώνυμο:kolitshs
Θέμα που επέλεξες:1.Τί θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις και γιατί;


θελο να γινο μαγιρας γιατι μου αρεσι να ασχολουμε ιδιετερα με τι μαγιρικη και
να ικονομαο κανενα φραγκο γιατι θελο να παρο μιχανι και ετσι η γκομενες θελο να τρελενοντε οταν τρονε απο τα χερακια μου και να μιν εχο κανενε ικονομικο προβλιμα


Όνομα:ΓΙΑΝΝΗΣ
Επώνυμο:ΜΑΛΑΚΟΣ
Θέμα που επέλεξες:η αγαπημενη σου ταινια \ σειρα


Η αγαπημένη μου σειρά είναι <Η ΜΑΡΙΑ Η ΆΣΧΗΜΗ>Είναι μια πολύ καλή και αστεία σειρά.Οι ηθοποιοί παίζουν πολύ καλά το ρόλο τους.Έχει γίνει πολυ διάσημη αγαπητή από όλο τον κόσμο.Την βλέπω καθημερινά και μου αρέσει πάρα πολύ.Θα ήθελα να δω από κοντά όλους τους αγαπημένους μου ηθοποιούς που παίζουν σε αυτή τη πολυαγαπημένη,κομική σειρά και να τους πάρω αυτόγραφο.Δεν θα ήθελα να σταματήσει ποτέ αυτή η ωραια,κομική σειρά.Πιστέυω ότι αυτή η σειρά θα πάρει πολλά βραβεία και θα την βλέπει όλος ο κόσμος.Δεν ξέρω τι άλλο να πω για αυτήν την ταινία είναι καταπληκτική.Σας συμβουλεύω να την δείτε θα γελάσετε,αλλά και θα συγκινηθειτε.


Όνομα:ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Επώνυμο:ΚΟΝΤΟ
Θέμα που επέλεξες:Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ


Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΩ ΕΙΝΑΙ Η SAKIRA.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥ ΠΟΛΥ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΙ.Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΗΝΗ.ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ 2005 ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΞΑΝΑ.ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΚΟΛΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΦΗΣΕΣ ΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΦΗΛΗΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΗΜΟΥΝ ΠΟΛΛΗ ΑΝΘΡΟΠΟΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ.ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ.ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ.ΑΠ' ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ.ΑΥΤΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ.


Όνομα:Κωνσταντινα
Επώνυμο:Λεπεσιωτη
Θέμα που επέλεξες:3 ποιο ειναι το αγαπημενο σου μαθημα και γιατι;

το αγαπημενο μου μαθημα ειναι τα θρησκευτικα μου αρεσει παρα πολυ και οπως το εξειγει ηκυρια αλλα και οπως το λεει το μαθημα στη συνεχεια μου αρεσει επειδη το ευχαριστιεμαι και μου αρεσει να προσεχω και να μαθαινω καινουρια πραγματα να κανω ασκησεις και πανω απο ολα να διαβαζωεπισης αυτο το μαθημα με ενδιαφερει πιο πολυ απο ολα τα μαθηματα βεβαια και τα αλλα τα μαθηματα μου αρεσους αλλα αυτο το θεωρω πιο σημαντηκο


Όνομα:κωσταντινος
Επώνυμο:λαμπροπουλος
Θέμα που επέλεξεςΤί θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις και γιατί;

θελω να γινω αστυνομικος γιατι μου αρεσει η δραση και θελω να υπιρετο την
πατριδα.Επισης μου αρεσι να ειμαι σε μεγαλο βαθμο για να διαταζω τους αλλους
να κανουν διαφορες δισκολες αποστολες.Θα μου αρεσε επισης να κανω βολτες με το
περιπολικο και να γραφω αυτους που εχουν στθμευση παρανομα η εχουν κανει
καποιο αλλο παραπυομα οδικης κυκλοφοριας.Θα μου αρεσε να κανω και δυσκολες
αποστολες οπος π.χ. Να κυνηγαω τους λυστες η αυτους που εχουν κανει καποιο
αλλο πολυ καλο παραπτομα.Θα ειμαι συγουρα πολυ ομορφος με τα γαλονια τα
παρασιμα και τα βραβια που θα εχω παρει απο τις δθσκολες και επικυνδινες
αποστολες που θα εχω κανει.Ετσι φανταζομαι τον εαυτο μου οταν μεγαλοσω
και πιστευω οτι καποια μερα οταν τελειοσω το σχολειο θα λινω αστυνομικος και
συγουρα καποια μερα θα τα καταφερω.Τωρα πρεπει να διαβασω για να περασω
στις εξετασεις και υστερα αφου θα βγαλω ολο το γυμνασιο το λυκειο και ισος
το πανεπιστιμιο θα μπω στις αστυνομικες σχολες για να πραγματοποιησω το ονειρο
μου πιστευβω οτι θα τα καταφερω.


Όνοματασος
Επώνυμο:καρπερος
Θέμα που επέλεξες:Η αγαπημένη σου ομάδα


`Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟς ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΌ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ,ΜΕΣΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΣΣΙΝΕΣ,ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ,ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ,ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ,ΔΩΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ,ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΠΕΝΤΕ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕ ΧΟΡΤΑΡΙ,ΕΧΕΙ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΕΧΕΙ ΕΙΚΟΣΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΝΑ ΒΑΦΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΓΙΑ.Ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ, Ο ΠΑΠΑΣ,Ο ΜΠΟΡΧΑ,Ο ΝΗΚΟΠΟΛΙΔΗΣ,Ο ΚΑΦΕΣ, Ο ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ Και Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ Ο ΑΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΜΠΑΝΤΑΒΟΣ ΟΜΠΟΡΧΑ


Όνομα:ΕΥΓΕΝΙΟΣ
Επώνυμο:ΚΒΑΣΝΙΝ
Θέμα που επέλεξες:Ποιο είναι το αγαπημένο σου παιχνίδι και γιατί;


το αγαπημενο μου πεχνιδι ειναι NEED FOR SPEED MOST WO NDIT .......
ΜΟΥ ΑΡΕΣΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΟΠΟΣ ΘΕΛΩ
ΕΓΩ .... ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΙΓΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΣΚΕΣ , ΑΕΡΟΤΟΜΕΣ
ΖΑΝΔΕΣ , ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΑΦΤΟΚΟΛΙΤΑ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΣ ΠΟΡΤΕΣΚΑ
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΙΛΑΚΤΙΡΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΝΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΙΣ ΑΕΡΟΓΡΑΦΙΑ ...............
ΣΤΟ ΠΕΧΝΙΔΙ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΜΑΞΙΑ.ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ .ΑΥΤΟ ΤΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ


Όνομα : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Επώνυμο: ΚΟΤΣΙΑΝΗΣ
Θέμα που επέλεξες : Ποιο είναι το αγαπημένο σου παιχνίδι και γιατί;

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΧΑΝΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΑ ΚΟΛΠΑ ΣΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΑΛΑ ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΤΟ
ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΑΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΝΕΜΕΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΗ ΤΗΣ ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΖΑΝΤΕΣ
ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΣΕΛΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΗ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΠΙΑΚΟΣ ΞΕΡΩ ΠΟΛΗ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΞΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΕΣ
ΤΡΙΠΛΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΜΙΚΡΟΣ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ


Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2007

Αποτελέσματα διαγωνισμού καλύτερης μίνι-έκθεσης για το Α3

Δείτε εδώ ποια ήταν η δημοφιλέστερη έκθεση στο τμήμα Α3!

Η πιο δημοφιλής έκθεση ήταν της Νίκης Τσιάκου!!!

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

Νίκη Τσιάκου 5
Σωτήρης Ψυχομάνης 3
Μαρία Ραχανιώτη 2
Φανή Παπαϊωάννου 2
Γιάννης Σχοινοχωρίτης
Βασιλική Χανιά 1
Χρήστος Παυλάκος 1
Δανάη Χαρέμη 1
Άννα Σαϊσανά - Αδαμαντία Πέζου 1
Μιχάλης Τασινόπουλος 1
Παναγιώτα Πλασαρά 1

Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2007

Αποτελέσματα διαγωνισμού καλύτερης μίνι-έκθεσης για το Α1

Δείτε εδώ ποια ήταν η δημοφιλέστερη έκθεση στο τμήμα Α1!

Η πιο δημοφιλής έκθεση ήταν της Αλεξάνδρας Δημοπούλου!!!

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

Σοφία Ζαφείρη 2
Αλεξάνδρα Δημοπούλου 6
Μαρία Ασίμη 2
Μαρικαίτη Γιαννακοπούλου 1
Δημήτρης Γιαννάκαινας 2
Θεόφιλος Αναγηνωσταράς 1
Χριστίνα Κυριάκου 1
Αθανασία Κακαρίκου 2
Παναγιώτα Γιωμπρέ-Βαλένα Δαρσινού 2
Νίκος Δραϊνας 2


Διαβάστε περισσότερα...